Retourneren

Flowerside staat garant voor een zo goed mogelijke ervaring voor de consument. Als je niet tevreden bent met je aankoop en de verzegeling niet verbroken is dan heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden de bestelling te herroepen. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Uw herroepingsrecht verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld via e-mail) op de hoogte stellen de bestelling te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht (bijv. voedingssupplementen en cosmetica).

Als u de bestelling herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief verzendkosten (alleen geldig voor de door ons geboden goedkoopste standaard verzending) in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de bestelling te herroepen, van ons terug.

Indien u slechts een deel van de bestelling retourneert dan wordt de betaling niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Houd er rekening mee dat Flowerside geen afschrijvingen verwerkt totdat het/de product(en) is/zijn geretourneerd. Als je een bestelling wilt annuleren voordat wij het verzenden, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Je dient de producten zo snel mogelijk, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de bestelling te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. De kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening. In het geval van voedingssupplementen of cosmetica, kunnen wij als de verzegeling gebroken is helaas geen producten retour accepteren.

Indien je product bij de levering is beschadigd, vragen wij u om ons zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 7 dagen na ontdekking hierover te informeren. Gebruik het e-mailadres van hieronder om ons te informeren over de schade (met foto’s). Zodra je het artikel aan ons hebt geretourneerd, inspecteren wij het en sturen we een vervangend exemplaar toe, indien van toepassing.

Retouradres:

Meloenstraat 3
6543ZE Nijmegen
Nederland

Als je niet tevreden bent met een product of andere vragen hebt horen we het graag van je. Neem contact op via support@flowerside.nl

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00